Der er skoleindskrivning via den digitale løsning i Tabulex TEA ved at følge dette link

I folkeskolerne i Aarhus er der #RartAtVære. Se mere om folkeskolerne på Børn & Unges side

Hvem kan indskrives?

1. klasse er obligatorisk og der er 10 års undervisningspligt. Undervisningspligten indtræder i august måned i det kalenderår, hvor barnet fylder 6 år.

- Det betyder, at børn født i 2014 bliver undervisningspligtige til 0. klasse pr. 1. august 2020.

- Derudover skal børn født i 2013, som har fået ét års skolegangsudsættelse i indeværende skoleår, indskrives i 0. klasse (ikke 1. klasse) pr. 1. august 2020, fordi 0. klasse er obligatorisk.

I kan læse mere om os her på hjemmesiden, følge os på Facebook eller kontakte kontoret på 8713 6270 og booke en rundvisning. Få svar på nogle af dine spørgsmål om skoleindskrivningen her

Kærlig hilsen Søndervangskolen – din lokale folkeskole!