Gå til hovedindhold

Hvis du vil skifte til Søndervangskolen

Søndervangskolen er din lokale folkeskole. Vi ønsker at være den foretrukne skole for ALLE børn bosiddende i vores lokaldistrikt - uanset om der er tale om Alexander eller Ali.

 • Læs op

Indhold

  Overvejer du, om dit barn skal skifte til Søndervangskolen? Du er altid velkommen til at kontakte os ved at henvende dig i administrationen eller ringe på 8713 6270.

  Søndervangskolen er til for dens børn, og er derfor indrettet efter de børn, der til enhver tid går hos os – og ikke omvendt! Vores eneste opgave er at gøre alt, hvad vi kan for at forstå vores børn, støtte dem, guide, opmuntre og hjælpe dem! 

  Dit barn har ret til at blive indskrevet på Søndervangskolen, hvis du bor i vores skoledistrikt. Du kan se dit distrikt på aarhus.dk/skoleskift, hvor du også kan læse mere om at skifte skole i Aarhus Kommune. 

  Bor du i skoledistriktet?

  Du kan søge om optagelse på Søndervangskolen ved at henvende dig direkte i administrationen. Her vil du få tilbudt en snak med en leder og rundvisning, 

  Du kan også søge om optagelse på Søndervangskolen med det ansøgningsskema, som du henter på aarhus.dk/skoleskift. 

  Udfyld skemaet og send det til sdr@mbu.aarhus.dk 

  Vi kontakter dig, når vi har modtaget skemaet, så vi sammen kan aftale det praktiske. 

  Bor du ikke i skoledistriktet?

  Selvom du ikke bor i vores distrikt, kan det sagtens være, at dit barn kan optages på Søndervangskolen. Det forudsætter, at der er en ledig plads i en klasse på dit barns årgang. Derfor kan vi desværre ikke garantere en plads på forhånd. 

  Du er altid velkommen til at kontakte os på 8713 6270 eller sdr@mbu.aarhus.dk og høre, om der er en ledig plads. 

  Har du spørgsmål, eller er du i tvivl, om vi er det rigtige valg for dit barn?

  Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 8713 6270, hvis du har spørgsmål eller vil tale med den pædagogiske leder for dit barns klassetrin. 

  Vi skal dog have dit ansøgningsskema, før vi kan placere dit barn i en bestemt klasse. 

  Sidst opdateret: 1. oktober 2023